Persoonlijk menu

 

Menu

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan hier in

Slijp- en schuurmateriaal 3M van topkwaliteit

Elke 3 minuten wordt ergens ter wereld ten minste één 3M product gekocht. En Bus is leverancier van 3M en is gespecialiseerd in producten op het gebied van slijpen en schuren. Hiervoor hebben wij onder meer in slijpbanden, schuurmiddelen waaronder Cubitron, doorslijpschijven, afbraamschijven en fiberschijven in ons assortiment. 3M is qua producten, kennis en samenwerking een fijne partner.

3M gespecialiseerd in tapes, lijmen en veiligheid

Voor de industriële sector hebben we in samenwerking met 3M vele innovatieve producten, waaronder tapes, lijmen, speciale materialen en filtersystemen. De veiligheid en productiviteit van mensen heeft in bedrijven hoge prioriteit. Hiervoor hebben we persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals Speedglas lashelm, adflo adembescherming en veiligheids- en beveiligingsproducten in ons assortiment.

Jarenlange samenwerking met 3M

De intense samenwerking tussen Bus en 3M bestaat al meer dan 30 jaar. “De lengte van onze samenwerking geeft al aan dat wij Bus Industrial Tools zien als een betrouwbare partner”, vertelt Martin Zwaart, channel manager 3M. “Het gezamenlijk bezoeken van klanten, elkaar op de hoogte houden en de soepele en snelle schakeling met de binnendienst ervaren wij als heel prettig.” De accountmanagers van Bus worden door 3M getraind om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ook heeft Bus een specialist die alle ins en outs van de producten van 3M kent. René Bangma, productspecialist Slijpen & Schuren bij Bus: “We willen bedrijven schuurmaterialen en slijpmiddelen laten beleven. Dit doen we door het geven van demonstraties op de werkvloer. Samen met 3M kunnen we veel materiaal tonen en de producten echt laten ervaren.”  

Meer info?

Wilt u meer weten over ons productenaanbod of heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.