Persoonlijk menu

 

Menu

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan hier in

Manager Logistiek

Als je ons team komt versterken geven wij je alle ruimte om aan klantsucces te werken vanuit een dynamische technische omgeving.

Wij zoeken …

Als Manager Logistiek ben je eindverantwoordelijk voor de aansturing van alle processen en activiteiten in het Logistiek Centrum. Binnen het LC wordt volledig digitaal gewerkt middels pick to light, voice picking en scanning. Door jouw kennis van warehouse software en -systemen en je mateloze interesse in het continu optimaliseren van  logistieke systemen en processen, realiseer je een hoge mate van efficiency en klanttevredenheid. Je zorgt dat het LC perfect georganiseerd is. Een functie met veel verantwoordelijkheid waarin je iedere dag voor nieuwe uitdagingen staat, je stelt heldere doelen, bent daadkrachtig en vastberaden.

Je werkt nauw samen met andere afdelingen zoals Inkoop en Verkoop en je bent een volwaardig gesprekspartner als het gaat om voorraadbeheer en besteloptimalisatie.

Als eindverantwoordelijke voor de logistiek geef je op stimulerende en resultaatgerichte wijze leiding aan de medewerkers en zorg je voor een efficiënte planning en bezetting. Je bent resultaatgericht, stelt hoge eisen aan je eigen werk en je team en je laat zien dat je niet tevreden bent met een gemiddelde prestatie.

Wij bieden jou een verantwoordelijke en vooral uitdagende functie binnen een groeiend en dynamisch bedrijf.

Jouw profiel
- Afgeronde logistieke of bedrijfskundige opleiding op HBO-niveau
Minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen een aanzienlijk Logistiek Centrum
Ruime ervaring met het coördineren en verbeteren van logistieke processen,
   onder meer door optimaal gebruik van Warehouse Management systemen
- Goede kennis van inkoop en voorraadbeheer
- Ruime ervaring in het maken, interpreteren en analyseren van data en rapportages
- Ervaring in het managen van logistieke projecten
- Coachen, sturen en leiddinggeven van je team
- Bereid om te werken in wisselende diensten indien nodig

Je bent analytisch sterk, initiatiefrijk en besluitvaardig. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht.


Wij zijn …

Samen met je 250 collega’s van de Bus Industrial Tools streef je naar duurzame relaties met klanten en leveranciers in de on/offshore, metaal- en industriesector. Wij zijn een partner in de realisatie van efficiënte oplossingen in de techniek en willen de verwachtingen van klanten overtreffen door deskundige en eerlijke adviezen, door snel en flexibel in te spelen op vragen en door complete en betrouwbare oplossingen te realiseren op het gebied van gereedschappen, machines, technische toepassingen en ondersteuning. Daarmee verkopen wij toegevoegde waarde aan onze klanten.

Wij werken voor het selectietraject samen met Delphi werving & selectie. Solliciteren kan door jouw CV en motivatiebrief op te sturen naar de HR Service Desk werkenbij@bus.nl. Wil je nog aanvullende informatie, bel dan met Erik Gies, Manager Operations op 06 - 4168 9037.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.