Persoonlijk menu

 

Menu

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan hier in

Bus Industrial Tools wint aanbesteding Ministerie van Defensie voor het leveren van lasmiddelen en diensten

vrijdag 25 september 2020

Het ministerie van Defensie heeft na een Europese aanbesteding Bus Industrial Tools geselecteerd voor het leveren van lasapparatuur, lasmiddelen en diensten voor de komende jaren. Lassen is één van de belangrijkste specialismen van Bus. Het totaal (leveren van producten, service en verhuur) gaf de doorslag bij het Ministerie van Defensie ten opzichte van de overige deelnemende bedrijven.

Teamwork
Constant teamwork vormde de basis van de gunning. In de afgelopen maanden is een groot team van specialisten druk bezig geweest met het voorbereiden van de aanbesteding. Alle informatie over machines, onderdelen, service en onderhoud zijn afgestemd op de praktijksituatie en wensen van het Ministerie. Met als doel; een optimale service en klanttevredenheid.

Ontzorgen
Bus Industrial Tools heeft ruime ervaring met het realiseren van het ‘totaal ontzorgen’ van klanten. Goede voorbeelden hiervan zijn de producten en diensten die Bus levert aan bijvoorbeeld NAM/Shell en Gasunie. De opgedane ervaring bij deze samenwerkingen hebben er mede voor gezorgd dat de meerjarige opdracht van het Ministerie van Defensie aan Bus is gegund.“Met het leveren van lasapparatuur en diensten aan het ministerie van defensie zetten we een volgende stap in de groei van ons bedrijf. Een volgende stap met het ‘ontzorgen’ van een grote nieuwe klant. Wij bewijzen hiermee dat onze aanpak in een belangrijke behoefte van de markt voorziet!” aldus Rogér Wiltinge, CCO bij Bus Industrial Tools.