Persoonlijk menu

 

Menu

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan hier in

Bus en Nederman Partners in industriële luchtfiltering

donderdag 4 maart 2021

Bus heeft het assortiment uitgebreid met producten en diensten van Nederman voor industriële afzuig- en filtertechniek.

Met Nederman breidt Bus haar toegevoegde waarde voor klanten verder uit door het leveren van specialistische producten en kennis. Met als doel klanten verder ontzorgen. Vanuit de gezamenlijke wens voor schone lucht een veilige werkomgeving en specialisme hebben Bus en Nederman elkaar gevonden in een Gold Partnership.

Clean air
Schone lucht is een belangrijk element van duurzame productie. Stof en rook die tijdens de productieprocessen worden gegenereerd moeten efficiënt worden afgezogen. Het geeft een veilige en gezonde werkomgeving voor alle werknemers. Ook wetten en regels worden hiermee nageleefd. Bus wil klanten helpen bij de verbetering van de werkomgeving en het verminderen van milieueffecten. Tegelijkertijd draagt schone lucht bij aan een efficiëntere productie. Kortom, Clean air.

Assortiment
Door de samenwerking met Nederman heeft Bus een uitgebreid assortiment van producten en oplossingen voor de afzuiging en filtering van stof, deeltjes, lasrook, uitlaatgassen, olienevel en gassen.

Het assortiment nieuwe kwaliteitsproducten omvat onder andere; afzuigarmen, ventilatoren, industriële stofzuigers, las- en slijptafels, mobiele filters, intelligente stationaire filtersystemen en slang- en kabelhaspels. Kortom, Bus is nu ook uw expert in de industriële luchtfiltering. Door de hoge productstandaard en duurzaamheid is Nederman een herkenbaar merk voor elke werkplaats.

Geïnteresseerd?
Wilt u weten wat Bus voor u kan betekenen op het gebied van industriële luchtfiltering? Neem hiervoor contact op met Bus 088-383100.

Over Nederman
Nederman is van origine een Zweedse onderneming, het hoofdkantoor bevindt zich in Helsingborg, de Nederlandse vestiging bevindt zich in Amersfoort. Na oprichting in 1944 is het bedrijf uitgegroeid naar een wereldwijde organisatie met 2400 werknemers. Nederman vierde in 2019 zijn 75-jarig bestaan. Vanaf het allereerste begin was het businessidee schone lucht. Tegenwoordig zijn het milieu en duurzaamheid meer relevanter dan ooit en de eisen nemen toe om actief bij te dragen aan efficiëntere productie en verminderde uitstoot in de industrie. De volgende generatie oplossingen voor schone industriële luchtstromen is in ontwikkeling. Nederman loopt voorop in deze ontwikkeling.