Persoonlijk menu

 

Menu

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan hier in

Bus Industrial Tools wint aanbesteding HAN University of Applied Sciences

donderdag 23 september 2021

De Hogeschool Arnhem en Nijmegen heeft na een Europese aanbesteding Bus Industrial Tools geselecteerd voor het leveren van apparatuur en inrichting voor de Academie Automotive en Engineering. Deze academie biedt onderwijs op het gebied van duurzame energie, de energietransitie, lean, duurzame mobiliteit en autonoom vervoer.

Over de HAN
De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) is een veelzijdige, brede hogeschool, geworteld in het stroomgebied van Rijn, Waal en IJssel.

Deze dynamische regio wordt gekenmerkt door hoogwaardige technische maakindustrie en gespecialiseerde dienstensectoren, waarbij samenwerking en wederkerigheid centraal staan.

Hier levert de HAN elke dag een substantiële bijdrage aan, door samen met de studenten, alumni, medewerkers en werkveldpartners in co-creatie te werken aan duurzame, innovatieve oplossingen. Dit doet de HAN zowel op de campussen in Arnhem en Nijmegen als daarbuiten. Met bijna 4.000 medewerkers verzorgt de Hogeschool 71 bachelor-, 19 Associate degree- en 21 masteropleidingen, zowel voltijd als deeltijd, duaal en individueel (online), voor ruim 37.000 studenten uit 75 landen.

Daarnaast richt de HAN zich op advies, nascholing, (post-)hbo-opleidingen en ruim 300 cursussen en trainingen op werkende mensen in bedrijven, instellingen en organisaties.

Onderwijs biedt de HAN aan in verbinding met onderzoek en het werkveld. Samen met de werkveldpartners van de HAN wordt erin 46 lectoraten en zeven Centres of Expertise aan praktijkgericht onderzoek, kennisinnovatie en kennisvalorisatie gewerkt.

Ontwikkeling en innovatie
Bij Bus Industrial Tools zijn ontwikkeling en innovatie belangrijke onderwerpen. Twee onderwerpen die in de huidige snelle maatschappij van groot belang zijn. Het opleiden van young professionals en de daarvoor juiste en beste apparatuur is dan ook een must. Daarom zijn wij als Bus er trots op om een bijdrage te mogen leveren aan de leerprocessen en ontwikkeling van de studenten van de academie Automotive en Engineering.