Persoonlijk menu

 

Menu

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan hier in

Bus Industrial Tools wint aanbesteding Ministerie van Defensie voor het leveren bevestigingsmaterialen

maandag 15 november 2021

Het ministerie van Defensie heeft na een Europese aanbesteding Bus Industrial Tools geselecteerd voor het leveren van bevestigingsmaterialen voor de komende jaren. Het raamcontract voor het leveren van bevestigingsmaterialen is voornamelijk voor het legeronderdeel de Koninklijke Marine maar is ook inzetbaar voor de drie overige legeronderdelen van de Nederlandse krijgsmacht.

Teamwork
De consistentie van teamwork vormde de basis van de gunning waardoor Bus de ijzersterke concurrentie aan kon. In de afgelopen maanden is ons team druk bezig geweest met het voorbereiden van de aanbesteding. Alle informatie over DIN en ISO normeringen, materiaalcodes en het koppelen van artikelnummers zijn afgestemd op de wensen van het Ministerie. Met als ultieme einddoel; een optimale service en klanttevredenheid.

Ontzorgen
De ruime ervaring die Bus Industrial Tools heeft op het gebied van het ‘totaal ontzorgen’ van klanten, zorgde er mede voor dat de meerjarige opdracht aan Bus is gegund. De gegunde aanbesteding betekent een volgende stap in groei van ons bedrijf.