Persoonlijk menu

 

Menu

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan hier in

Bus Industrial Tools wint aanbesteding Waterschap Drents Overijsselse Delta

vrijdag 19 maart 2021

Het Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDOD) met het hoofdkantoor in Zwolle heeft na een Europese aanbesteding, Bus Industrial Tools geselecteerd voor het leveren van gereedschappen en bevestigingsmaterialen voor de komende jaren.

De missie van WDOD is veilig wonen met water, voldoende en schoon water voor iedereen zodat de mensen gezond en veilig kunnen wonen en werken. Bus draagt graag bij aan deze doelstelling met het leveren van gereedschappen en bevestigingsmaterialen

Prijs en kwaliteit
In de afgelopen maanden is een team van specialisten aan de slag gegaan met het uitwerken van de aanbesteding. Met als doel: het WDOD ontzorgen met de beste producten.

Het constant streven naar oplossingen, vooruitdenken op het gebied van innovaties en een lagere integrale kostprijs realiseren heeft WDOD doen besluiten om met Bus te gaan samenwerken. Kortom Bus denkt mee en geeft het WDOD een optimale prijs en kwaliteitverhouding voor het leveren van gereedschappen en bevestigingsmaterialen.

Aanbestedingen & ontzorgen
Bus Industrial Tools heeft ruime ervaring met het realiseren van grote aanbestedingen en het ‘totaal ontzorgen’ van klanten. Bus is totaalleverancier. Wij leveren niet alleen producten, maar zijn ook uw partner in de realisatie van efficiënte oplossingen in de techniek. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud en keuringen, verhuur, logistieke oplossingen, gereedschap, lastechniek en maatwerk. Wij zijn ons ervan bewust dat elk probleem op zich staat en vraagt om nuchter ondernemerschap, vakinhoudelijke kennis, flexibiliteit en wederzijds vertrouwen.

WDOD_Bus_Industrial_Tools