Persoonlijk menu

 

Menu

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan hier in

Ademhalingsbescherming Cleanspace uniek in zijn soort

In veel branches is een ademhaling systeem (of masker) noodzakelijk en of verplicht. Denk aan werkzaamheden in verband met bijvoorbeeld damp of gruis. Het vinden van de juiste ademhalingsbescherming voor uw medewerkers is niet altijd even makkelijk. De maskers van Cleanspace bieden een zeer goede oplossing met een uitstekende pasvorm.

Veiligheid voor ademhaling

SAI Global heeft de maskers goedgekeurd. Het filter, ABEK 1P3, is de hoogste graad van veiligheid voor normale ademhalingsbescherming en is hiermee tevens geschikt voor koolstof. Het filter heeft een groot oppervlak voor een langere levensduur. Tevens zit er een filterindicator op als het filter voor 85% vol zit. Natuurlijk zijn er ook gewoon P3, ABE1 P3, A1P3, A2P3 filters te verkrijgen. Tevens hebben we voorfilters en beschermhoezen voor de unit die als filter fungeren

Nooit vacuüm

Het masker is voorzien van een luchtdruksensor zowel binnen in de unit als aan buitenkant. Deze reageren op elkaar en houden de balans in orde. Je krijgt dus alleen lucht wanneer je inademt. Op deze manier kan het masker nooit vacuümtrekken. De medewerker krijgt de lucht die hij of zij nodig heeft. Door dit systeem zijn er ook minder klachten aan keel, neus en ogen.

Meer info?

Wilt u meer weten over ons productenaanbod of heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Bel onze productspecialist Alfred Nijman op 06-15668069 of bel naar een van onze vestigingen bij u in de buurt.