Persoonlijk menu

 

Menu

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan hier in

Demmeler

Opspantafel van hoge kwaliteit

Bus is een specialist in onder meer lastechniek. Daarom bevelen wij lastafels en opspantafels aan waarbij kwaliteit, efficiency en ergonomie centraal staan in uw productieproces. Demmeler is onze vertrouwde partner in deze materialen. 

Demmeler uitvinder 3D opspansystemen

Demmeler is de uitvinder van het 3D opspansysteem en de lastafel. Naar onze mening Duitse degelijkheid in de positieve zin van het woord. De tafels gaan jarenlang mee en zijn onslijtbaar. De multifunctionaliteit en gebruiksvriendelijkheid voeren de boventoon. Klanten die de lastafels gebruiken willen nooit meer iets anders. De opspantafels kunnen overigens voor vele andere toepassingen ingezet worden. Dus niet alleen voor lassen. Naast lastafels en opspantafels levert Demmeler ook lasmanipulatoren om altijd in de juiste ergonomische houding te kunnen werken.

Demmeler kiest voor Bus

Bus en Demmeler zijn al jaren partners. Demmeler is op hun beurt ook zeer tevreden over de samenwerking met Bus. Stefan Bernard, hoofd sales en marketing Demmeler: “Ik zie Bus als een sterke partner in Nederland en we gaan samen een mooie toekomst tegemoet.” Een mooi compliment van Demmeler aan ons adres en een stevige basis voor een langdurig partnerschap.