Persoonlijk menu

 

Menu

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan hier in

Hydraulische oplossingen van Enerpac

Hydrauliek is een van de meest veilige manieren om kracht op te wekken. Enerpac is onze vertrouwde partner in deze materialen. Bus biedt u de oplossingen van Enerpac om met deze techniek boutverbindingen gecontroleerd vast of juist los te maken (torque en tensioning, ook wel bolting genoemd). Andere hydraulische producten van Enerpac zijn speciaal ontworpen voor het verplaatsen, heffen of liften van zware constructies.

Enerpac wereldleider hydrauliek

René van den Sigtenhorst, specialist hydrauliek bij Bus Industrial Tools: “In de hydraulische oplossingen werken we samen met Enerpac, de wereldleider op dit gebied. De filosofie van Enerpac is om doormiddel van innovatieve en kosteneffectieve oplossingen de productiviteit te verhogen en daarmee het werk veiliger en makkelijker uitvoerbaar te maken. Het complete productaanbod, de betrouwbaarheid, het centraal magazijn in Nederland en de snelle leversnelheid zijn voor Bus belangrijke componenten om met Enerpac samenwerken. Daarnaast stimuleren wij in onze samenwerking de gezamenlijke behoefte tot continue innovatie en het leveren van maatwerkprojecten via hun bedrijfsonderdeel engineering.” 

Bus is Authorized Enerpac Service Centre

Bus is Authorized Enerpac Service Centre en is daarmee een voorkeurspartner in Nederland op het gebied van onderhoud en reparatie van Enerpac producten. Enerpac heeft Bus gekozen als partner om haar solide basis en geografisch bereik. Arno Brouwer, Distribution Manager Enerpac: ”Kijkende naar Bus zien wij een bedrijf waarin familiaire relaties heel belangrijk zijn. Dat geeft ons als Enerpac een solide en betrouwbare basis om samen te werken. Bus kijkt graag verder dan morgen, dat zie je bijvoorbeeld terug in de speciale demo-bussen die we samen hebben ontwikkeld waardoor Bus heel makkelijk overal in Nederland demonstraties kan geven aan klanten. In de twee bussen is een kalibratie-unit aanwezig zodat Bus op locatie hydraulische gereedschappen kan kalibreren en servicen.”