Persoonlijk menu

 

Menu

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan hier in

Hét nieuwste Kemppi lasapparaat voor MMA-lassen – de Master 315

maandag 16 november 2020

De machine is voorzien van de nieuwste functies zoals: personalisatie en verbeterde gebruiksvriendelijkheid -door het TFT 7 inch kleurenscherm en de multifunctionele regelknop. Ontdek de voordelen van bedienen via bluetooth door de toegevoegde draadloze afstandsbediening. Regel het lasvermogen en selecteer geheugenkanalen van wel 100 meter afstand. Een praktisch lasapparaat geschikt voor iedere werkplaats op elke locatie. Het apparaat is behalve deze eigenschappen nog altijd dé master als het gaat om leveren van de meest uitstekende kwaliteit.

Weld assist implementatie
Door de implementatie van Weld Assist is het mogelijk om automatisch de beste parameters in te stellen, hierdoor kan iedere lasser nauwkeuriger en productiever werken. Stapsgewijs kan via het scherm het elektrodetype, de elektrodemaat en het soort lasnaad geselecteerd worden. Vervolgens zorgt Weld Assist ervoor dat de beste parameters worden ingesteld. Behalve het vaststellen van de beste instellingen kan de functie ook ingezet worden om inschattingen te maken van lasprocedurespecificaties.

Puls-MMA
Puls-MMA-lasprocessen kan geselecteerd worden om de kwaliteit en productiviteit van het werk te verhogen. Deze functie verlaagt de warmte-inbreng, realiseert meer controle over het smeltbad, verhoogt de snelheid, zorgt voor nauwkeurig laswerk en vermindert door hitte veroorzaakte vervorming. Kwalitatief MMA-lassen is kenmerkend door betrouwbare ontsteking, boogstabiliteit en geschiktheid voor alle elektroden, zelfs cellulose beklede elektroden.

Het apparaat kan eenvoudig worden geconfigureerd voor herhalende lastaken. Het bedieningspaneel biedt verschillende geheugenkanalen per proces waarmee de beste gegevens kunnen worden op geslagen.

Tig-lassen
Met de Master 315 is het eenvoudig om Tig-lastaken uit te voeren. Door het aansluiten van een Flexlite TX-toorts en beschermgas en het selecteren van de juiste parameters is het apparaat klaar om de lasboog te ontsteken door het project aan te raken. Flexlite TX is een kwalitatief hoogstaande serie TIG-toortsen voor professioneel lassen.