Persoonlijk menu

 

Menu

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan hier in

Keurmeester, Service Center Groningen

Als je ons team komt versterken, geven wij je alle ruimte om aan klantsucces te werken vanuit een dynamische technische omgeving.

Door snelle groei en toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar…
een bevlogen en accurate Keurmeester die technische kennis heeft van machines en gereedschappen. Als Keurmeester ga je zelfstandig of met collega’s op pad om gereedschappen e.d. te keuren op locaties door het hele land bij diverse klanten. Bij voorkeur beschik je over de certificaten: NEN3140, NEN2484 en NEN818 of je bent bereid om deze op korte termijn te halen.

Wij zijn …
Samen met je 250 nieuwe collega’s van Bus Industrial Tools streef je naar duurzame relaties met klanten en leveranciers in de on/offshore, metaal- en industriesector. Wij zijn een partner in de realisatie van efficiënte oplossingen in de techniek.

We verwachten van Keurmeester een gezonde dosis nieuwsgierigheid en een positieve instelling. Ben jij nauwkeurig en heb je het vermogen om zelfstandig te kunnen werken? Dan voldoe je aan onze verwachtingen om van deze functie een succes te maken. Solliciteer direct bij Stephanie Willemsen, HR medewerkster werkenbij@bus.nl Het betreft een fulltime job.

Wil je eerst nog aanvullende informatie, bel dan met Dennis de Weerd op 06-50600205.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.