Persoonlijk menu

 

Menu

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan hier in

Materiaal Coördinator Backload, Service Center Groningen

Als je ons team komt versterken, geven wij je alle ruimte om aan klantsucces te werken vanuit een dynamische technische omgeving.

Door snelle groei en toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar…
Een gedreven Materiaal Coördinator Backload die accuraat kan werken en bij voorkeur kennis heeft van onderhoud van machines en gereedschappen. Als Materiaal Coördinator Backload boek je de retour gekomen gereedschappen terug in het magazijn waarna je vervolgens de gereedschappen controleert en onderhoud zodat deze weer gereed zijn voor verzending.

Bij voorkeur beschik je over een afgeronde technische opleiding zoals MBO Werktuigbouwkunde.

Wij zijn …
Samen met je 250 nieuwe collega’s van Bus Industrial Tools streef je naar duurzame relaties met klanten en leveranciers in de on/offshore, metaal- en industriesector. Wij zijn een partner in de realisatie van efficiënte oplossingen in de techniek.

We verwachten van Materiaal Coördinator een gezonde dosis nieuwsgierigheid en een positieve instelling. Ben jij nauwkeurig en heb je het vermogen om zelfstandig te kunnen werken? Dan voldoe je aan onze verwachtingen om van deze functie een succes te maken. Solliciteer direct bij HR Service Desk werkenbij@bus.nl Het betreft een fulltime job.

Wil je eerst nog aanvullende informatie, bel dan met Joost Holierook, Manager Service Center op 06-53151068.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.