Persoonlijk menu

 

Menu

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan hier in

Medewerker HR Service Desk, (0,8 FTE) vestiging Zwolle


Als je ons team komt versterken geven wij je alle ruimte om aan klantsucces te werken vanuit een dynamische technische omgeving

Wij zoeken …
Een enthousiaste collega bij ons op het hoofdkantoor op de HR afdeling. Mensen maken het verschil, samen ondersteunen wij het management om met hun mensen succesvol te zijn in hun business.

Als Medewerker HR Service Desk verwerk je personeelsmutaties, optimaliseer en automatiseer je onze HR processen met een state of art HR systeem en ben je voor de lijnmanagers het eerste aanspreekpunt voor HR gerelateerde zaken.

Je hebt affiniteit met het optimaliseren en automatiseren van (HR) processen. Daarnaast  verwachten wij van een Medewerker HR Service Desk een proactieve en nieuwsgierige houding en kennis van HR onderwerpen. Neem jij daarbij initiatief, ben jij klantgericht, kan je nauwkeurig werken en goed plannen en organiseren en heb je het vermogen om samen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn …

Samen met je 250 collega’s van de Bus Industrial Tools streef je naar duurzame relaties met klanten en leveranciers in de on/offshore, metaal- en industriesector. Wij zijn een partner in de realisatie van efficiënte oplossingen in de techniek en willen de verwachtingen van klanten overtreffen door deskundige en eerlijke adviezen, door snel en flexibel in te spelen op vragen en door complete en betrouwbare oplossingen te realiseren op het gebied van gereedschappen, machines, technische toepassingen en ondersteuning. Daarmee verkopen wij toegevoegde waarde aan onze klanten.

Solliciteren kan door jouw CV en motivatiebrief op te sturen naar HR@bus.nl, t.n.v. Stephanie Willemsen, Medewerker HR Service Desk.
Wil je nog aanvullende informatie, bel dan met Erik Gies, Manager Operations op 06-41689037.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.