Persoonlijk menu

 

Menu

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan hier in

Missie/visie


Missie
Bus' Handelmij b.v. is totaalleverancier voor de on/offshore, metaal- en industriesector. Wij leveren niet alleen producten, maar zijn partner in de realisatie van efficiënte oplossingen in de techniek. We zijn ons ervan bewust dat elk probleem op zich staat en vraagt om nuchter ondernemerschap, vakinhoudelijke kennis, flexibiliteit en wederzijds vertrouwen. Deze aspecten kenmerken ons dagelijks denken en doen. Daarnaast hanteren wij een hoog kwaliteitsniveau voor onze producten/diensten en streven naar langetermijnrelaties met klanten, leveranciers en medewerkers. 

Onze kernactiviteiten:

Wij willen als totaalleverancier en dé partner in techniek voor de on/offshore, metaal- en industriesector van Nederland gezien worden. In onze bedrijfsvoering wordt maatschappelijk verantwoord ondernemen in toenemende mate als uitgangspunt gehanteerd.  

Visie
Bus voorziet de volgende trends en ontwikkelingen in de komende jaren:
  • Kwaliteit van dienstverlening en vakinhoudelijke kennis worden meer en meer onderscheidende factoren in de techniek.
  • Klanten hebben steeds meer behoefte aan gemak en zijn bereid hiervoor iets extra’s te betalen als het totaalpakket aan kosten lager wordt.
  • Concurrentie op prijs wordt steeds moeilijker, vooral in een steeds kleiner wordende markt als bijvoorbeeld de (offshore) industrie.
  • Innovaties in producten of producttoepassingen vragen om snelle vertaling naar de markt tbv kostenbesparing/Efficiëntie.
  • Tekort aan technisch geschoolde mensen.
  • Meer behoefte aan persoonlijk contact/betrokkenheid bij de business van de afnemer.
  • Steeds meer regels/wetgeving op het gebied van veiligheid/arbeidsomstandigheden.
  • Meer vraag naar klantspecifieke oplossingen/maatwerk.

PARTNER IN TECHNIEK
Wij willen als totaalleverancier en dé partner in techniek voor de on/offshore, metaal- en industriesector van Nederland gezien worden. Dit klinkt mooi, maar wat betekent dit nu “partner in techniek”?

"Partnerschap betekent voor ons een duurzame relatie met onze medewerkers, leveranciers én klanten. We zijn een familiebedrijf, dus het zit niet in onze genen om voor de snelle verkoop te gaan. Wij gaan voor een eerlijk, deskundig lange termijn advies. We zijn een ondernemer, die naast de ondernemer staat. We denken mee in oplossingen en denken vooruit als het gaat om innovaties die kosten kunnen besparen voor onze klanten. Onze organisatie kent korte lijnen: dit maakt dat we snel en flexibel kunnen inspelen op heel uiteenlopende vragen. Onze medewerkers kennen hun eigen verantwoordelijkheden en hebben veel vrijheid in handelen. Nee verkopen dat doen we in principe niet: we regelen het gewoon!"


Naast de voordelen van het totaalleverancier zijn, zetten we voor de toekomst nog meer in op enkele specialismen en maatwerk. Omdat wij geloven dat hier steeds meer vraag naar komt en we hier goed in zijn.