Persoonlijk menu

 

Menu

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan hier in

Nieuw bij Bus, Milwaukee tools

dinsdag 13 april 2021

There is a new partner in town! Bus is vanaf nu dealer van Milwaukee gereedschappen. Milwaukee heeft een breed assortiment aan gereedschappen en elektrische machines welke uitblinken in kracht, levensduur en betrouwbaarheid.

Speciaal voor deze samenwerking heeft Bus tijdelijk een scherpe introductie aanbieding in de Businessnieuws staan. Bekijk hier de aanbieding.

Assortiment
Het assortiment bestaat uit een 12 volt platform met ruim 90 gereedschappen en een 18 volt platform met bijna 200 krachtige machines! De accu’s zijn uitwisselbaar, elke 18 volt accu past op elke 18 volt machine. Ook voor accessoires, persoonlijke beschermingsmiddelen en handgereedschap biedt Milwaukee een hoogwaardige range aan producten.

Transportsysteem
Het PACKOUT™ Transportsysteem is een kwalitatief sterk pakket aan onderling uitwisselbare machine- en assortimentskoffers, werktassen etc. PACKOUT™ is bestand tegen de ruigheid van elk soort werkomgeving. Vervoer met dit systeem gereedschappen en materialen gemakkelijk en snel naar de werkplek.

Milwaukee-packout-compleet_Bus Industrial_Tools

ONE-KEY™ systeem
Het innovatieve ONE-KEY™ systeem, een digitaal platform voor
machines, ontzorgt en maakt dagelijkse werkzaamheden makkelijker.
Traceer machines, stel de kracht en snelheid in en beheer alle gegevens
van machines binnen één platform. Dit alles via een gebruisvriendelijke app!
Milwaukee_onekey-tracking_Bus_Industrial_Tools

Support
Milwaukee heeft technisch specialisten die samen met Bus op werkplaatsen demonstraties geven. Deze specialisten geven advies voor het aanschaffen van de juiste machines passend bij specifieke werkomstandigheden. Voor advies op maat neem contact op met een contactpersoon van Bus of bel 088-3831000.
Milwaukee onsite Support Met Bus Industrial Tools

Bestellen
Bus kan een ruim assortiment aan machines en accessoires leveren. Bel uw contactpersoon bij Bus of bezoek één van onze 10 vestigingen. Bestellen kan ook eenvoudig online via de webshop.


Over Milwaukee
Vanaf de oprichting in 1924 is Milwaukee erop gericht duurzame, heavy-duty, gereedschappen en toebehoren voor de veeleisende professional te produceren. Vandaag de dag staat de naam Milwaukee voor hoge kwaliteit professioneel gereedschap.

Nothing but heavy duty
Trots op vakmanschap, respect voor noeste arbeid: Milwaukee, nothing but heavy duty.
De gereedschappen blinken uit in kracht, levensduur en betrouwbaarheid.

Kwaliteit
Aan kwaliteitszorg wordt binnen de hele Milwaukee organisatie veel aandacht besteed. Dit houdt niet op bij producten en service, maar gaat uit van een totale kwaliteitsaanpak. Kwaliteit vormt de basis bij Milwaukee en het blijft de drijvende kracht achter de Milwaukee.