Persoonlijk menu

 

Menu

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan hier in

Nieuwe service van Bus, op locatie keuren van hef-en hijsmateriaal

donderdag 12 november 2020

Vanaf nu is het mogelijk om hef- en hijsmaterialen te laten keuren op locatie door Bus. Gemakkelijk want dat scheelt tijd en dus kosten.
Op deze manier zijn de essentiële materialen snel weer veilig inzetbaar. Waarborg de veiligheid en laat de materialen jaarlijks keuren.

Gecertificeerde keurmeester
Vanwege de risico’s bij hef- en hijswerkzaamheden zijn officieel gekeurde materialen van groot belang. Hijsgereedschap wat niet meer aan de normen voldoet kan onherstelbare schade veroorzaken. Onze keurmeesters zijn in het bezit van een officieel erkend TCVT W1-02 -certificaat van Stichting Toezicht Certificatie Verticaal Transport. Hiermee worden de keuringen door Bus via de officiële wettelijke eisen uitgevoerd. Vanaf nu dus ook mogelijk op locatie.

Rijdend service center
De service bus heeft gecertificeerd testapparatuur en gekalibreerde trekbanken aan boord om de keuringen accuraat uit te voeren. Ook beschikt de bus over een mobiele testbank voor het keuren van hydraulische momentsleutels. Wanneer de bus op locatie is kan onze keurmeester ook materialen voor valbeveiligingen, elektrische apparaten, hydraulisch gereedschap en mobiel klimmateriaal keuren. Alle certificaten van gekeurde materialen zijn online inzichtelijk. Bus ontzorgt met deze services en geeft een snelle beschikbaarheid van veilige materialen.

Contact
Keuringen kunnen zowel op locatie als in de werkplaats van Bus worden uitgevoerd. Meer informatie of een afspraak maken?
Neem contact op met het Service Center Noord via 088-3831013 en vraag naar Gerard Slor.
Of neem direct contact op met de coördinator van de keuringen Gerard Slor: gslor@bus.nl

hef en hijs