Persoonlijk menu

 

Menu

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan hier in

Stagiair Human Resource Management (HBO), Zwolle

Als je ons team komt versterken, geven wij je alle ruimte om aan klantsucces te werken vanuit een dynamische technische omgeving.

Waar ga je werken? 
Samen met je 250 nieuwe collega’s van de BUS groep streef je naar duurzame relaties met klanten en leveranciers in de on/offshore, metaal- en industriesector. Wij zijn een partner in de realisatie van efficiënte oplossingen in de techniek. Wij willen de verwachtingen van klanten overtreffen door deskundig en eerlijk advies, door snel en flexibel in te spelen op vragen en door complete en betrouwbare oplossingen te realiseren op het gebied van gereedschappen, machines, technische toepassingen en ondersteuning. Daarmee verkopen we toegevoegde waarde aan onze klanten. Als HR stagiair ben je werkzaam binnen het HR team op het hoofdkantoor in Zwolle. Je maakt deel uit van het HR team bestaande uit een Medewerker HR Servicedesk en een HR Business Partner. Het team wordt aangestuurd door de Manager Operations. 

Wat ga je doen? 
Mensen maken het verschil, samen ondersteunen wij het management om met hun mensen succesvol te zijn in hun business. Daarnaast verwerken we personeelsmutaties en optimaliseren onze HR processen met een state of art HR systeem. Bus Industrial Tools geeft je de mogelijkheden om je te ontwikkelen op het vakgebied van HR en daarnaast vanuit jouw vakkennis de lead te nemen in interessante projecten zoals Performance Management en Employer Branding. 

Wij zoeken…
Een HR stagiair met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en een actieve instelling. Ben jij klantgericht, kun je goed plannen en organiseren en heb je het vermogen om goed samen te werken? Ben je daarnaast vanaf februari 2021 beschikbaar? Dan voldoe je aan onze verwachtingen om van deze stage een succes te maken. 

Wij bieden…
Een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke stage in een enthousiast team. Daarnaast bieden wij: 

Een dynamische werkomgeving; 
Een familiebedrijf waarbij jij je snel thuis voelt; 
Een plek in een organisatie die volop in ontwikkeling staat; 
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei; 
Een stagevergoeding.

Heb jij interesse in deze vacature en volg je een opleiding Human Resource Management (HBO)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar werkenbij@bus.nl t.a.v. Nadia de Raad, HR Business Partner. 

Voor aanvullende informatie kan je terecht bij Nadia de Raad. Zij is te bereiken 06-11816211. 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld