Persoonlijk menu

 

Menu

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan hier in

Stagiair Logistiek (HBO), Zwolle

Als je ons team komt versterken geven wij je alle ruimte om aan klantsucces te werken vanuit een dynamische technische omgeving

Waar ga je werken?
Samen met je 250 nieuwe collega’s van de BUS groep streef je naar duurzame relaties met klanten en leveranciers in de on/offshore, metaal- en industriesector. Wij zijn een partner in de realisatie van efficiënte oplossingen in de techniek. Wij willen de verwachtingen van klanten overtreffen door deskundig en eerlijk advies, door snel en flexibel in te spelen op vragen en door complete en betrouwbare oplossingen te realiseren op het gebied van gereedschappen, machines, technische toepassingen en ondersteuning. Daarmee verkopen we toegevoegde waarde aan onze klanten. Je mag deze opdracht uitvoeren in één van de modernste warehouses van Nederland. Bijna drie jaar geleden heeft Bus een nieuw state of the art logistiek centrum in Zwolle gebouwd.

Wat ga je doen?
Jij gaat de processtappen in het Logistiek Centrum per deelproces analyseren. Hiervoor maak je waar nodig werkinstructies, instructiekaarten of single point lessons die de medewerkers van het Logistiek Centrum kunnen gebruiken. Hiermee draag jij bij aan het nog beter optimaliseren van ons Logistiek Centrum.

Wij zoeken…
Een enthousiaste stagiair die meedenkt in het optimaliseren van onze processen op gebied van Logistiek. Je bent betrokken, nieuwsgierig en je neemt graag het initiatief. Verder kan je goed samenwerken, wil je de processen op de werkvloer je eigen maken, heb je affiniteit met ICT en Logistiek en kan je goed schakelen tussen verschillende niveaus.

Wij bieden…
Een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke stage in een enthousiast team.
Daarnaast bieden wij:

  •        Een dynamische werkomgeving;
  •        Een familiebedrijf waarbij jij je snel thuis voelt;
  •        Een plek in een organisatie die volop in ontwikkeling staat;
  •        Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
  •        Een stagevergoeding.


Heb jij interesse in deze vacature en volg je een opleiding richting Logistiek (HBO)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar
werkenbij@bus.nl t.a.v. Nadia de Raad, HR Business Partner.

Voor aanvullende informatie kan je terecht bij Dolf Juurlink, Manager Logistiek. Hij is te bereiken op
06-31797652.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.