Persoonlijk menu

 

Menu

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan hier in

Vacature keurmeester vestiging Rotterdam

Keurmeester, Vestiging Rotterdam Als je ons team komt versterken, geven wij jou alle ruimte om aan klantsucces te werken vanuit een dynamische omgeving.

Waar ga je werken?

Samen met je 230 nieuwe collega’s van Bus Industrial Tools streef je naar duurzame relaties met klanten en leveranciers in de on/offshore, metaal- en industriesector. Wij zijn een partner in de realisatie van efficiënte oplossingen in de techniek. Wij willen de verwachtingen van klanten overtreffen door deskundig en eerlijk advies, door snel en flexibel in te spelen op vragen en door complete en betrouwbare oplossingen te realiseren op het gebied van gereedschappen, machines, technische toepassingen en ondersteuning. Daarmee verkopen we toegevoegde waarde aan onze klanten.

Wat ga je doen?

Als Keurmeester ga je zelfstandig of met collega’s op pad om middels de SafetyPat3140 en een tablet gereedschappen e.d. te keuren bij diverse klanten. Het werkgebied van de Keurmeester is met name de regio Rotterdam, maar ook regelmatig elders in het land.

Wij zoeken…

Een bevlogen en accurate Keurmeester die technische kennis heeft van machines en gereedschappen. Bij voorkeur beschik je over de certificaten: NEN3140, NEN2484 en NEN818 of je bent bereid om deze op korte termijn te behalen.

We verwachten van een Keurmeester een gezonde dosis nieuwsgierigheid, positieve instelling en het vermogen om door te groeien. Daarnaast ben je nauwkeurig en kan je goed zelfstandig werken. Wij zoeken bij voorkeur iemand die voor 40 uur per week beschikbaar is. Als je bovendien beschikt over minimaal MBO-2 werk en denkniveau, is deze functie misschien iets voor jou!

Wij bieden…

Een uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team. Daarnaast bieden wij:

  • Een dynamische werkomgeving
  • Een familiebedrijf waarbij jij je snel thuis voelt
  • Een plek in een organisatie die volop in ontwikkeling is
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Solliciteren kan door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar werkenbij@bus.nl t.a.v. Nadia de Raad, HR Business Partner.

Wil je eerst nog aanvullende informatie, bel dan met Erik Gorter, Vestigingsmanager Rotterdam op 06-16283331.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.