Persoonlijk menu

 

Menu

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan hier in

Technisch Commercieel Medewerker, Vestiging Marknesse

Als je ons team komt versterken, geven wij je alle ruimte om aan klantsucces te werken vanuit een dynamische technische omgeving.

Wij zoeken…
Een collega met goede kennis van machines en gereedschappen. Je bent verantwoordelijk voor de telefonische klantcontacten en geeft technische adviezen over producten en toepassingen, met name op het gebied van gereedschappen, pneumatiek, hydrauliek en aandrijftechniek. Je behandelt orders en offertes en onderhoudt contact met leveranciers over specials en klantaanvragen. Je werkt intensief samen met de buitendienstmedewerkers.

Sales binnen Bus is volop in ontwikkeling. Wij willen de verwachtingen van klanten overtreffen door deskundige en eerlijke adviezen, door snel en flexibel in te spelen op vragen en door complete en betrouwbare oplossingen te realiseren op het gebied van gereedschappen, machines, technische toepassingen en ondersteuning. Daarmee verkopen wij toegevoegde waarde aan onze klanten.

Wij zijn …
Samen met je 250 nieuwe collega’s van Bus Industrial Tools streef je naar duurzame relaties met klanten en leveranciers in de on/offshore, metaal- en industriesector. Wij zijn een partner in de realisatie van efficiënte oplossingen in de techniek.

We verwachten van jou een gezonde dosis nieuwsgierigheid en een commerciële instelling. Ben jij uitermate klantgericht, kun je goed plannen en organiseren en heb je het vermogen om goed samen te werken? Dan voldoe je aan onze verwachtingen om van deze functie een succes te maken.

Als je bovendien beschikt over een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur ervaring hebt bij een technische groothandel of technische dienst en enige kennis hebt van de Engelse en Duitse taal, solliciteer dan direct bij HR Service Desk werkenbij@bus.nl. Het betreft een fulltime job. Wil je eerst nog aanvullende informatie, bel dan met René Bangma, Vestigingsmanager Marknesse op 06-31797651.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.