Persoonlijk menu

 

Menu

Vraag een account aan om prijzen te kunnen zien.
Heeft u al een account log dan hier in

We zijn trots op

Meer dan 60 jaar geleden startte Schelto senior samen met zijn vrouw Dineke ons prachtige familiebedrijf. Eigenlijk zijn we veel te bescheiden en te nuchter om te zeggen waar we trots op zijn. Aan de andere kant willen we ook laten zien dat we voorop lopen, onderscheidend en toonaangevend zijn, de nieuwste technische ontwikkelingen op de voet volgen en vooruit denken.

Mede dankzij het vertrouwen van onze klanten bestaan we al meer dan 60 jaar. Dat maakt ons trots op u als klant! We laten hier een paar mooie voorbeelden van klantprojecten zien.

Door de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers heeft Bus zich de laatste jaren ontwikkeld tot een partner in techniek. We zijn dan ook trots op onze medewerkers en onderstaande resultaten die we samen met hen bereikt hebben.

Artikel_oil&gas

ISO en OHSAS gecertificeerd 
Bus ziet kwaliteit, milieu, veiligheid en welzijn als integraal onderdeel van de totale bedrijfsvoering. Onze organisatie streeft naar een balans tussen een gezond bedrijfsrendement, een beter milieu en optimaal welzijn van de medewerkers en de maatschappij. Dit hebben wij onder andere vastgelegd in onze MVO-verklaring (maatschappelijk verantwoord ondernemen) en aantoonbaar gemaakt doordat we ISO 9001 (kwaliteit) ISO 14001 (milieu) en OHSAS 18001(veiligheid) gecertificeerd zijn.


Artikel_oil&gas

Winnaar Dutch industrial Supplier Award 
Bus is in 2014 uitgeroepen tot beste industriële toeleverancier van Nederland in de categorie Best Logistics. In deze categorie vallen toeleveranciers die uitblinken in de logistiek. Belangrijke criteria voor deze uitverkiezing zijn leverbetrouwbaarheid en doorlooptijd gericht op kostenverlaging voor de klant. 


Nieuwbouw Logistiek centrum hessenpoort

Nieuw logistiek centrum in Zwolle
Op 26 april 2016 is op bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle het startsein gegeven voor de bouw van ons nieuwe logistieke centrum. Met dit nieuwe centrum, voorzien van de modernste technieken, kunnen we nog meer dan voorheen maatwerk leveren en willen we een toonaangevende logistieke dienstverlener worden.

Nieuwbouw Logistiek centrum hessenpoort

Bus 1957-2017 
In het najaar van 2017 bestaat ons familiebedrijf 60 jaar. Tientallen jaren waarin het bedrijf een behoorlijke ontwikkeling heeft doorgemaakt als business-to-business dienstverlener: van gereedschappenverkoper tot partner in techniek.
We hopen u in de toekomst nog vele jaren meer van dienst te kunnen zijn.