• Winkelmandje

Handgereedschap

Van metaalbewerkers, monteurs tot constructiewerkers, assembleurs en lassers; voor elke industrieel professional heeft Bus Industrial Tools het juiste handgereedschap. Het zeer complete assortiment bevat universeel gereedschap zoals vijlen, dopsleutels, staalborstels en bithouder. Maar ook specialistisch gereedschap zoals vonkvrij handgereedschap, installatiegereedschap en gereedschap voor metaalbewerking. Bestel handgereedschap bij Bus en vul uw gereedschapskist met alles wat u nodig heeft.

FILTERS WEERGEVEN

Bankschroeven

Beitels, drevels & ponsen

Bezems & vegers

Bit- & bithouders

Demontagegereedschap

Diverse handgereedschappen

Dopsleutelgereedschap

Draadborstels

Gereedschapsmodules

Gereedschapssets

Hamers

Houtbewerkingsgereedschap

Installatie-gereedschap

Koevoeten, breekijzers & stootijzers

Lijmklemmen

Messen & scharen

Metselgereedschap

Pijpbewerking

Pincetten

Schroevendraaiers

Sleutels

Smeergereedschap

Speciaal autogereedschap

Tackers

Tangen

Tuingereedschap

VDE-gereedschap

Verfbenodigdheden

Vijlen

Vonkvrij gereedschap

Zagen

Handgereedschap voor iedere industrieprofessional

Bus Industrial Tools is dé toonaangevende technische groothandel voor de on- en offshore en metaalindustrie. Bovendien vertrouwen ook andere professionals op Bus voor hun handgereedschap. Ieder technisch bedrijf kan profiteren van Bus' uitgebreide assortiment, diepgaande expertise en professioneel advies. Met specialisten op diverse vakgebieden en een toegewijde klantenservice, vindt u altijd de hoogwaardige tools die u nodig heeft om uw werk uitstekend te kunnen uitvoeren.

Specialistisch gereedschap

Technici beschikken over elektrisch gereedschap, hydraulisch gereedschap, de meest geavanceerde machines voor specialistisch werk. Toch is haast iedere werkvloer met koffers, kasten en wandpanelen met handgereedschap uitgerust. De installateur trekt draden met een trekveer, metaalbewerkers vijlen handmatig bramen weg op moeilijk bereikbare plekken en bankschoeven, tafelklemmen en pijpklemmen helpen ieder werkstuk op de plek te houden. Het assortiment handgereedschap van Bus is overzichtelijk ingedeeld, met eigen categorieën gereedschap voor diverse specialismen van gereedschapmodules tot schroevendraaiers. Daarnaast bevat de zoekfunctie de mogelijkheid om binnen een specifieke categorie te zoeken. Zo vindt u bij Bus eenvoudig het handgereedschap dat u nodig heeft.

Altijd een complete gereedschapskist met Bus Beheer

Op iedere klus voorbereid zijn. Dat is een van de kenmerken van een echte professional. De juiste machines en handgereedschap moeten altijd binnen handbereik zijn. Daarom is goed gereedschapsbeheer belangrijk. Verdwenen dopsleutels, ratels en hamers moeten direct aangevuld kunnen worden. Bus Beheer ontzorgt industrieel professionals met het ‘One Stop Shop’-model. De gereedschappen in de magazijnen van Bus zijn direct beschikbaar voor uw projecten, tijdelijk of op langere termijn. Logistiek, inkoop, onderhoud, keuringen, reparaties en certificeringen; alles wordt geregeld en nauwkeurig bijgehouden in de handige online webtool. U heeft altijd de beschikking over alle benodigde handgereedschap.

Handgereedschap bestellen

Iedere industrieel professional kan handgereedschap eenvoudig bestellen in de webshop. U wordt eenmalig gevraagd een account aan te maken, zodat Bus weet dat u bedrijfsmatig bestelt. Voor advies over producten en toepassingen bent u welkom om contact op te nemen. Met Bus Industrial Tools heeft u altijd het juiste gereedschap bij de hand.