Let op! Vrijdag 10 mei is Bus gesloten. Er vinden geen leveringen plaats.

Metselgereedschap

Hoogwaardig metselgereedschap is vanzelfsprekend voor vakmensen in de bouw- en constructiesector, maar ook in de metaalindustrie worden er regelmatig metselwerkzaamheden verricht waar topkwaliteit metselgereedschap bij kan helpen. De uitgebreide selectie metselgereedschappen van Bus Industrial Tools is opgebouwd om te voldoen aan de strenge eisen van professionals in deze sectoren. De bouwstenen van Bus zijn ervaring, deskundigheid en de drive om de industrie te voorzien van het beste gereedschap.

FILTERS WEERGEVEN

Lijmkammen

Metselkoord

Overige metselgereedschappen

Schuurborden

Troffels

Vloer- & plakspanen


Precisie en duurzaamheid in de bouw

In de bouw is precisie van het grootste belang. Werkzaamheden als het leggen van stenen, het aanbrengen van mortel of andere metselwerkzaamheden vragen om betrouwbaar gereedschap. Het metselgereedschap van Bus, zoals lijmkammen, metselkoord en troffels, is gemaakt met aandacht voor detail en duurzaamheid. De bouwprofessional kan hiermee nauwkeurig werken en professioneel werk afleveren.
 

De onmisbare tools voor de on- en offshore en metaalindustrie

Het gebruik van metselgereedschap gaat verder dan alleen de bouwsector. In de on- en offshore en metaalindustrie kan metselgereedschap, zoals schuurborden en vloer- en plakspanen, bijvoorbeeld van pas komen bij het egaliseren van oppervlakken en het aanbrengen van coatings op metaalconstructies. Naar de unieke behoeften van deze industrieën luisterend, biedt Bus Industrial Tools gereedschap dat aan de hoogste normen voldoet. Zo kunnen vakmensen in de on- en offshore en metaalindustrie hun metsel- en aanverwante werkzaamheden nauwkeurig en efficiënt uitvoeren.
 

Vertrouwde merken voor uitzonderlijke prestaties

Om ervoor te zorgen dat u altijd kunt vertrouwen op de prestaties van uw gereedschap, biedt bus producten van vertrouwde merken zoals Kronen-Hansa, Format, Bison en Irwin. Deze merken hebben hun plek in de industrie ruimschoots verdiend met krachtige gereedschappen die iedere werksituatie aankunnen.
 
De categorie Metselgereedschap bestaat uit diverse soorten metsel- en aanverwante tools, waaronder:
 
  • Lijmkammen (180 mm): Voor nauwkeurig en gelijkmatig aanbrengen van lijm en mortel.
  • Metselkoord: Slaglijnmolens, kit, koord, poeder en apparaten, evenals metselaarskoord voor verschillende toepassingen.
  • Schuurborden van Kronen-Hansa: Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, voor het efficiënt egaliseren van oppervlakken, verwijderen van overtollig materiaal en aanbrengen van coatings.
  • Troffels: Diverse troffels waaronder stucadoorstroffels, ronde troffels en Berlijnse troffels, die geschikt zijn voor verschillende metsel- en stucwerktoepassingen.
  • Vloer- & plakspanen: Kies uw pleisterspanen van staal of staal-rvs, met vertande of niet-vertande randen.
  • Overige metselgereedschappen: Van stucadoorspatels en voegspijkers tot schietlood en Japanse plamuurmessensets, Bus heeft het allemaal.

Metselgereedschap bestellen bij Bus Industrial Tools

Bestel uw metselgereedschap eenvoudig online via Bus’ webshop. U kunt ook telefonisch bestellen of contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Bus-vestiging voor persoonlijk advies over producten en toepassingen. De ervaren medewerkers van Bus Industrial Tools staan we klaar om uw efficiëntie te verbeteren en professionele kwaliteit te leveren, ondersteund door diensten en advies op het gebied van: Neem contact op om de mogelijkheden te verkennen en ontdek hoe u met ondersteuning van Bus uw projecten naar een hoger niveau kunt tillen.