• Winkelmandje

Schuren & Slijpen

Voor industrieel schuren en slijpen zijn diverse gereedschappen van professionele kwaliteit nodig. Bus Industrial Tools heeft alle benodigdheden voor het industrieel schuren, slijpen en polijsten van diverse materialen zoals metaal en steen. Bestel doorslijpschijven, fiberschijven en afbraamschijven in de webshop, net als schuurschijven, lamellenschijven, schuurbanden en vele andere producten. Navigeer door het uitgebreide assortiment en neem gerust contact op voor advies van dé expert in industrieel schuren en slijpen.

Bij Bus Industrial Tools is er uitgebreide productkennis met industrieel schuren en slijpen. De technische binnendienst geeft graag advies voor het optimaliseren van werkprocessen en het efficient toepassen van producten.

Advies nodig over schuren en slijpen? 088-3831000 Wij helpen u graag verder.

FILTERS WEERGEVEN

Afbraamschijven

Diamant-doorslijpschijven

Doorslijpschijven

Fiberschijven

Handpads

Komslijpstenen

Lamellenborstels

Lamellenschijven

Overige artikelen schuren

Overige artikelen slijpen

Polijstproducten

Reinigingsschijven

Schuurbanden

Schuurblokken

Schuurhulzen

Schuurpapier rollen

Schuurpapier vellen

Schuurschijven

Schuursponzen

Schuurvlies rollen

Slijp- & snijschijven

Slijpstenen

Slijpstiften

Staalwol

Steunschijven

Wetstenen

Voor en door industriële professionals

Bus Industrial Tools is totaalleverancier voor industriële professionals. Dé specialist in techniek verzorgt verkoop, verhuur en services voor de on- en offshore, metaal- en industriesector. Als groothandel levert Bus zo’n 300.000 producten, waaronder een ruim assortiment schuur- en slijpschijven. Deze producten zijn rechtstreeks in de webshop te bestellen. 

Het assortiment Schuren en Slijpen

Voor industrieel schuren en slijpen worden diverse soorten schijven gebruikt. Daarnaast voorziet het assortiment in alles voor een professionele voorbereiding en afwerking zoals polijst- en reinigingsproducten. Onder ‘overige artikelen’ (schuren en slijpen) staan diverse accessoires zoals africhtwerktuigen en schijfhouders. Hieronder worden enkele veelgekozen soorten schijven kort uitgelicht.
 

Doorslijpschijven

Op zoek naar hoogwaardige schijven voor het doorslijpen van staal, RVS, aluminium en gietijzer? Voor nagenoeg alle materialen, slijpmachines en haakse slijpers zijn de hoogste kwaliteit doorslijpschijven van topmerken als 3M Cubitron II, Norton, Pferd en Flexovit in de webshop te bestellen.
 

Fiberschijven

Fiberschijven zijn de duizendpoten onder de schijven. Ze kunnen zeer divers worden ingezet voor fijnere afwerking zoals het glad afwerken van lasnaden of het afbramen van metaal. Met merken als 3M, Scotch-Brite en VSM kan ieder project, product of halffabrikaat professioneel worden afgewerkt.
 

Afbraamschijven

Deze schijven uit het assortiment Schuren en Slijpen zijn ontwikkeld voor het verwijderen van bramen en het wegslijpen van lasnaden. Met de juiste afbraamschijf worden grote hoeveelheden materiaal van diverse staalsoorten, rvs, gietijzer en titanium verwijderd. Bus Industrial Tools levert afbraamschijven van de hoogste kwaliteit en grote afnamecapaciteit. Bestel hier de afbraamschijven van de toonaangevende merken 3M, Flexovit, Pferd en Tyrolit.

Producten vinden

Ga vanaf de hoofdpagina Schuren en Slijpen. Klik of tap op het soort product dat u zoekt, bijvoorbeeld Afbraamschijven. Nu verschijnt de productzoeker boven de producten. Geef hier uw voorkeuren en specificaties op om het productaanbod te filteren. Kies bijvoorbeeld een merk, diameter, dikte en asgat. Nu krijgt u een overzicht van alle afbraamschijven die voor uw machine en werkzaamheden geschikt zijn.

Schuur- en slijpproducten bestellen in de webshop

Alles gevonden om te schuren en slijpen? De prijzen in de webshop zijn exclusief btw en eventuele verzendkosten. Lees hier meer over online bestellen bij Bus Industrial Tools. Wellicht kan Bus meer voor u betekenen: Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.